Autor Futbol sala
20 Gener 2015 a 13:45

L’esperat davanter del Terrassa FC és diu Juan Antonio Gallego

Té 23 anys, és malagueny i prové del Loja de 3a Divisió andalusa

Juan Antonio Gallego

Gallego, en un partit amb el Loja CD aquesta temporada // Foto: Paco Castillo-El Corto Digital

Txuma Peralta ja va anunciar divendres, en una entrevista a La Voz del Socio del Terrassa FC, que el club ja tenia lligat un davanter, però va decidir mantenir el seu nom en secret fins que passés el partit contra l’Europa. Ara, un cop encetada la nova setmana, el misteriós nou davanter del club egarenc ja té nom i cognoms: Juan Antonio Gallego.

Gallego és natural d’Antequera (Málaga), ciutat en la que va nèixer el 19 de setembre de 1991. Tot i la seva joventut té bastant experiència al futbol modest, sobre tot a la Tercera Divisió. El jugador va debutar com a senior al Dos Hermanas sevillà de la Primera Andalusa (la Primera Catalana d’allà) i dos anys després va fitxar per l’Antequera CF del grup 9 de Tercera. L’any següent el filial del Rayo Vallecano el va cridar a les seves files per competir al grup 7 de Tercera, amb el que va disputar la segona volta de lliga per retornar posteriorment al club de la seva ciutat natal.

La present temporada la va començar al Loja, també del grup novè de Tercera, fins que fa 10 dies va anunciar que deixava el club ja que tenia ofertes interessants. Finalment, Gallego va decantar-se en les últimes hores per acceptar l’oferta del Terrassa FC quan s’especulava que podia donar el salt a la Segona B.

Un davanter petit, però fort

En quant a les seves qualitats com a jugador Juan Antonio Gallego és un davanter de baixa estatura (1,79 metres), però que malgrat aquest fet és molt fort físicament. El malagueny ha jugat 19 partits enguany amb el Loja i ha marcat vuit gols fins el dia de la seva marxa. Aquests números el feien el màxim golejador de l’equip de Granada aquesta temporada, amb la qual cosa la seva baixa suposa un contratemps pel vestidor.

S’espera que Gallego faci efectiu el compromís amb el club egarenc en les pròximes hores i fins i tot podria debutar aquest diumenge al camp del Peralada. La seva arribada acaba amb el culebrot de les últimes setmanes al sí del Terrassa FC, que després de temptar diversos davanters de la categoria ha acabat amb el fitxatge de l’andalús. Ara, David Pirri podrà comptar amb tres jugadors en la posició de nou: Marc Vilajosana, Mario Roque i Juan Antonio Gallego.

Switch to mobile version