Autor Hockey patins
13 Gener 2015 a 10:00

L’Sferic Terrassa comença l’any amb un empat davant el Vilafranca

Els terrassencs van igualar el matx a l’últim segon

Sènior masculí de l'Sferic Terrassa

Sènior masculí de l’Sferic Terrassa // Imatge del Facebook de l’Sferic Terrassa

Sferic Terrassa 4 – CP Vilafranca 4

Marcador:  0-1  min 12   Ricard Pintado, 0-2   min 29   Ricard Pintado,   0-3   min 32  Aleix Mascaró,   0-4   min 35   Ricard Pintado,   1-4   min 39   Henrique Rodrigues,   2-4   min 43   Joan Morral,   3-4   min   46   Henrique Rodrigues,   4-4   min 47   Ignacio Montón.

El primer partit del 2015 va deparar un apassionant derbi entre l’Sferic Terrassa i el CP Vilafranca, corresponent a la catorzena jornada de la Primera Divisió Catalana d’hoquei patins. Els dos equips arribaven a l’enfrontament necessitats de punts, amb l’obligació de superar el seu rival per poder sortir del pou de la taula.

La primera meitat va ser molt igualada. La gran majoria d’accions de perill van succeir a l’àrea del conjunt local però el Vilafranca no va saber materialitzar-les. El conjunt de Terrassa va plantar una defensa sòlida i ordenada tot i que la seva projecció ofensiva era gairebé inexistent. La igualtat en el marcador es va mantenir fins a l’últim minut del primer període, quan Ricard Pintado va batre el porter egarenc amb un fort xut de cullera i va obrir la llauna.

El Vilafranca va sortir al segon temps amb l’objectiu de sentenciar el partit i amb tres accions ràpides de contraatac, fruit de pèrdues de pilota al mig del camp per part de jugadors de l’Sferic, va obrir una escletxa de quatres gols en el marcador. No obstant això, lluny d’abaixar els braços, els egarencs van donar un pas endavant i, poc després de l’última diana visitant, Henrique Rodrigues retallava diferències amb un potent xut creuat.

Joan Morral va ser l’encarregat de posar el 2-4 al lluminós i novament Henrique va anotar el tercer gol local, que feia creure en la remuntada. Rodrigues va rebre a la frontal i, a la mitja volta, va enviar la pilota directament a l’escaire de la porteria visitant. Els minuts s’anaven consumint i a tres pel final, en el descans d’un temps mort, l’Sferic Terrassa es quedava amb un jugador menys per l’expulsió de Morral. A 30 segons pel final, però, Albert Bellavista recuperava la pilota pels locals i Nacho Montón finalitzava un bon contraatac dirigit per Rodrigues i aconseguia igualar el marcador. Finalment, repartiment de punts que no deixa satisfet a cap dels dos equips.

Switch to mobile version