Autor Esports
1 Gener 2015 a 12:30

Margarit i Sociats, guanyadors a la Pujada a La Mola

Èxit de participació en l’edició d’enguany

Els guanyadors de La Pujada a La Mola arriben junts a la meta

Els guanyadors de La Pujada a La Mola arriben junts a la meta // Foto web Ajuntament de Matadepera

El dia de Nadal, 25 de desembre, va tenir lloc la 32a edició de la Pujada a La Mola per Nadal. Enguany, els guanyadors absoluts de la prova van ser els atletes Just Sociats i el matadeperenc Jan Margarit, que van cobrir els 3,250 km de la cursa en poc més de 20 minuts, i que van arribar junts a la meta. Un altre matadeperenc, Lito Aurell, va assolir la quarta posició. En categoria femenina, la guanyadora va ser Anna Cornet, de la comarca de l’Osona.

Com sempre, el bon ambient va presidir el desenvolupament de la Pujada, amb l’organització a càrrec del Club Muntanyenc de Terrassa. La prova consisteix en una cursa no competitiva, que també es pot fer caminant i que, amb sortida a Can Robert, transcorre pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, i en els seus inicis no era més que una sortida d’amics per celebrar el dia de Nadal. Actualment, acull a més de 350 persones, provinents de tot Catalunya.

A l’arribada al Monestir de Sant Llorenç del Munt, a 1.104 m. d’altitud, un cop acabada la prova, es va repartir coca i cava per a tots el participants i es va procedir a fer un sorteig de material.

 

Switch to mobile version