Autor Societat
16 Gener 2015 a 11:00

“Matadepera Camina” promou el senderisme

Hi ha diversos camins en funció de la dificultat

Plànol de les rutes dels camins

Plànol de les rutes dels camins // Imatge del web de l’Ajuntament de Matadepera

La Regidoria d’Obres i Serveis i la Regidoria de Participació Ciutadana promouen una nova iniciativa senderista per l’entorn del nucli urbà anomenada Matadepera Camina . S’han habilitat quatre camins que es diferencien en funció de la seva dificultat i llargada.

El camí verd clar és el de menor dificultat, amb un recorregut de 3 km que comença a la plaça Sant Jordi i voreja les dues bandes de la Riera de les Arenes, tant d’anada com de tornada.      El camí verd fosc consta de 2 km i també voreja la Riera de les Arenes, però en direcció sud. Amb el camí blau s’incrementa la dificultat, ja que el desnivell és més accentuat. El recorregut és de 3 km, i passa pel Forn de Can Prat i el Forn d’Abeuradors, i en la tronada voreja el Jardí Botànic. L’últim camí, el de color vermell és el més difícil, consisteix en 8 km de trajecte, i arriba fins a l’entrada del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, on està el Gorg de la Riba, i de tornada passa pel Gorg de Can Ferrers i l’Avenc de Can Torrella.

Tots els recorreguts estan degudament senyalitzats, i parteixen des del mateix punt de sortida, al costat de l’Escola de Música Municipal Frederic Mompou. A més, es poden enllaçar els uns amb els altres si es vol allargar l’excursió.

Switch to mobile version