Autor Política
31 Gener 2015 a 12:30

Miquel Sàmper proposa reindustrialitzar la ciutat

El candidat de CiU exposa els 5 eixos principals de la campanya

Miquel Sàmper amb Josep Rull al costat

Miquel Sàmper amb Josep Rull al costat // Foto: Sergi Colomer

Miquel Sàmper i Rodríguez, candidat a l’alcaldia de Terrassa per CiU, ha efectuat una roda de premsa per informar als ciutadans de Terrassa dels principals eixos de la seva campanya electoral per a les properes eleccions municipals. La candidatura es presenta amb el lema “l’alternativa real de govern a la ciutat”.

Sàmper ha exposat els cinc eixos principals en què es basarà la seva campanya. En primer lloc, la candidatura vol centrar-se en la proposta per a la ciutat. En paraules del candidat: “Volem centrar l’escenari de debat i propostes en la ciutat i les seves persones. El més important són les necessitats de Terrassa i dels terrassencs”. En segon lloc, es sosté que cal reindustrialitzar la ciutat, per poder generar ocupació. “Hem de reindustrialitzar Terrassa amb indústria emergent per tornar-la a fer un referent arreu de Catalunya. Si ho fem, l’índex percentual d’atur baixarà i això és un repte principal”.

Com a tercer eix principal, s’advoca per l’establiment de unes bones polítiques socials, que puguin resoldre temes com l’habitatge i els col•lectius més desafavorits. En quart lloc, es reclama que la participació ciutadana ha de ser un recurs fonamental de la nova política. I finalment, la candidatura convergent es proclama com l’alternativa de canvi real, per ser actualment la segona força del consistori i formar part d’una federació amb experiència en tasques de govern. A més de manifestar que es necessita un canvi d’aires, després de 36 anys de govern municipal en mans del mateix partit.

Miquel Sàmper ho ha resumit així: “La mala gestió, ja només per pura inèrcia, ha portat a la ciutat a estar aturada, i és per això que l’hem de fer córrer, despertar-la i recuperar-la a tots els nivells. Tornar-li la vida i la brillantor que ja fa massa temps ha perdut”.

Switch to mobile version