Autor Política
22 Gener 2015 a 14:30

Mireia Solsona serà alcaldable de Matadepera per CiU per tercera vegada

Ha guanyat amb majoria absoluta les dues eleccions anteriors

Mireia Solsona, alcaldessa de Matadepera // Imatge de la web de l'Ajuntament de Matadepera

Mireia Solsona, alcaldessa de Matadepera // Imatge de la web de l’Ajuntament de Matadepera

Mireia Solsona optarà a la reelecció com a alcaldessa de Matadepera a les properes eleccions municipals del 24 de maig. Així ho ha anunciat la secció local de Convergència i Unió, ja que l’assemblea d’Unió Democràtica de Catalunya va avalar la candidatura en la reunió que va tenir lloc la setmana passada, i el dimarts al vespre ho va fer la federació. Així, serà la tercera vegada que Mireia Solsona és alcaldable per CiU.

L’actual alcaldessa va entrar a l’Ajuntament ara farà deu anys – el 30 de maig de 2005 – substituint Josep Puente, que havia presentat la seva renúncia dos mesos abans. En les dues eleccions, Solsona ha guanyant per majoria absoluta, obtenint 8 regidors el 2007 i 9 el 2011. En cas de tornar a guanyar aquest tercer mandat, igualaria els anys en què Víctor Peiró va estar a l’alcaldia, entre 1979 i 1991.

La de Mireia Solsona és la primera candidatura oficial que anuncien els partits polítics a Matadepera, i la seva presentació oficial serà el dimarts, 3 de febrer, a les 20h al Casal de Cultura, amb la presència del Conseller d’Interior, Ramon Espadaler, i el president comarcal de CiU, Joaquim Esquius.

Switch to mobile version