Autor Societat
13 Gener 2015 a 17:15

Mor un home mentre caminava pel passeig Vint-i-dos de Juliol

No van poder fer res per salvar-li la vida

Ambulancia_de_la_Creu_Roja_(Cruz_Roja)

Ahir a la tarda, pels volts de tres quarts de quatre, un particular va alertar la policia que hi havia un senyor gran que, mentre anava caminant pel passeig del Vint-i-dos de juliol, s’havia esvaït i havia quedat estès a terra, probablement per haver sofert un infart.

Les unitats de la Policia Municipal de Terrassa es van comissionar al lloc dels fets, després de donar l’avís al 061, i en arribar-hi, l’home estava essent atès per un metge, que havia iniciat el RPC – el massatge de reanimació cardiopulmonar – i va poder fer ús del DEAdesfibril·lador extern automàtic – de dotació del vehicle policial. Al lloc s’hi va personar també una ambulància, que va continuar amb l’RCP.

Malauradament, a les 15.59h, el metge del Servei d’Emergències Mèdiques va certificar la defunció del senyor, i es va procedir a avisar els Mossos d’Esquadra. No va ser fins les 18.05h que es va procedir a l’aixecament del cadàver i els serveis funeraris el van traslladar.

Switch to mobile version