Autor Societat
9 Gener 2015 a 16:00

Presentació de la ILP contra els desnonaments i la pobresa energètica

Al Centre Cívic President Macià

#ILPhabitatge contra els desnonaments i la pobres energètica

#ILPhabitatge contra els desnonaments i la pobres energètica

El proper dimarts 13 de gener a les 18.30h es presentarà a la ciutat de Terrassa la “Iniciativa Legislativa Popular de Mesures Urgents per fer front a l’Emergència Habitacional i a al Pobresa Energètica”. La iniciativa, que té per lema central #AvuiEsPot, ha estat impulsada per l’Observatori de Drets Econòmics Socials i Culturals (DESC), l’Aliança contra la Pobresa Energètica (APE), i la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH).

Aquesta ILP va ser presentada públicament per part de les tres entitats impulsores davant del Parlament de Catalunya  el passat mes de juliol, i va ser admesa a tràmit per la mesa del Parlament el passat 13 d’octubre.

Posteriorment, el 18 de desembre, va començar el període de recollida de signatures per tal d’arribar a un mínim de 50.000 durant quatre mesos, la quantitat que el Parlament necessita per començar a discutir-ho de cara al proper mes d’abril.

L’acte de presentació de la #ILPhabitatge tindrà lloc al Centre Cívic President Macià, on s’explicarà com col·laborar amb la recollida i difusió de la iniciativa, i es demanarà el suport de tota la ciutadania terrassenca. La presentació comptarà amb la intervenció de la PAH Terrassa, la FAVT i la Taula de l’Aigua.

Switch to mobile version