Autor Voleibol
25 Gener 2015 a 16:45

Punt important per les noies del CV Terrassa per situar-se a mitja taula

Bones sensacions de l’equip masculí

El CV Terrassa suma un bon punt // Imatge cedida pel CV Terrassa

El CV Terrassa suma un bon punt // Imatge cedida pel CV Terrassa

Aquest cap de setmana, el sènior femení A del Club Voleibol Terrassab s’ha enfrontat en el partit de lliga corresponent a la segona volta a la Torre de Claramunt B, a domicili. El partit, que va ser molt disputat, va acabar amb derrota de les egarenques per 3 a 2.

El CV Terrassa va començar perdent el primer set, però en el segon, i gràcies a un joc més regular, van aconseguir igualar el marcador. El nivell d’intensitat, però, no es va saber mantenir, i el tercer set el van tornar a sumar les locals.

L’afició egarenca, molt nombrosa en els desplaçaments, empenyia l’equip, que va aconseguir adjudicar-se el quart set, i així forçar un tie break, que va acabar caient a favor de les locals.

Tot i la derrota, l’equip suma un punt molt valuós, que situa el CV Terrassa a la zona mitja de la classificació. La importància moral d’aquest punt assolit és molt gran de cara a rebre el líder, invicte fins ara, el Sant Quirze. El partit serà el proper dissabte al pavelló del Bon Aire.

Pel que fa a l’equip masculí, dirigit pel tècnic Serafín Poyatos, s’han inicat una sèrie de partits amistosos, de cara a la seva entrada en competició oficial per la temporada 2015-2016.

El divendres es va enfrontar com a visitant al CV Martorell, que juga a segona divisió sènior. Els locals van acabar el partit, a 3 sets, per 2 a 1. Els egarencs van saber plantar cara a un equip de molt bon nivell i ja rodat en competició, i va servir perquè el grup posés en pràctica la preparació que duu a terme des del passat mes d’octubre. Aquest, doncs, va ser un resultat positiu per a l’equip dirigit per Àlex Portero i Marina Cabello; confirmant que segueixen en la direcció correcta per poder competir amb garanties la propera temporada.

Dissabte, el CV Terrassa es va desplaçar al Pavelló Nou de Vilafranca, per enfrontar-se al sènior B de l’equip vilafranquí, que milita a la 3ª divisió sènior. Després d’un partit que va servir per experimentar algunes variacions tàctiques, i amb alts-i-baixos en el transcurs del matx, el resultat va ser d’empat.

Els tècnics valoraran el joc de l’equip per tal d’analitzar les fortaleses i febleses durant la propera temporada.

Switch to mobile version