Autor Futbol
29 Gener 2015 a 14:00

Roger Matamala, quart fitxatge d’hivern del Terrassa FC

El davanter de Cardedeu prové del Badalona

Roger Matamala

Roger Matamala, en imatge amb el Badalona, s’incorpora a la disciplina egarenca // Imatge del web cfbadalona.cat

 

Després d’incorporar Juan Antonio Gallego el Terrassa FC ha reforçat encara més la posició de davanter centre. Ahir el club va confirmar l’arribada de Roger Matamala, que aquesta temporada ha militat a les files del CF Badalona de Segona B i amb el que ha jugat 20 partits a la divisió de bronze. El vallesà, quart fitxatge del mercat d’hivern després de Beas, Marimón i Gallego, s’incorporarà als entrenaments de David Pirri aquesta mateixa tarda.

Roger Matamala té 26 anys i acumula una llarga trajectòria al futbol català. Va formar-se a la base de Granollers, Damm i Barça i des de llavors ha jugat al Gavà, l’Espanyol B, el Mirandés, el Sant Andreu, el Prat, el Cornellà i el Rubí abans de marxar al Badalona. De fet, els rubinencs han contactat amb ell en les últimes hores per fitxar-lo arran de la marxa de Boris Garrós, però el vallesà s’ha decidit finalment pel conjunt egarenc.

Tot i que amb el Badalona no ha tingut sort de cara a porta en els 20 partits que ha jugat (no ha anotat cap gol), Matamala està dotat unes grans condicions per ser la referència de l’equip. Es tracta d’un nou d’àrea, corpulent i especialment habilidós en el joc aeri i descarregant pilotes a la segona línia d’esquenes a porteria. A més, domina a la perfecció les dues cames i té un xut molt potent que el fa perillós des de qualsevol distància.

“Arribo a un bon lloc”

En declaracions en exclusiva a aquest mitjà el jugador afirma que arriba “a un bon lloc” per competir i espera complir els objectius marcats, però assegura que “s’haurà de remar molt perquè som a mitja temporada”. Matamala assegura que no marxa descontent de Badalona ja que “he participat en tots els partits gairebé”, però sí creu que “podia haver aportat una mica més ja que no he marcat i els davanters, ja se sap, vivim dels gols”.

El davanter vallesà creu que al Terrassa se sentirà còmode ja que el joc dels de Pirri el beneficia per les seves característiques. “M’agraden els equips que mantenen la possessió de la pilota”, assegura. “No tinc cap problema en baixar a rebre, tocar i marxar a l’àrea a buscar la rematada. Em sento be si participo”.

Rendiment immediat

Roger Matamala reviu una situació que ja li és familiar. L’any passat jugava al Cornellà i a mitja temporada va fitxar pel Rubí de Julià Garcia per apuntalar la davantera. El de Cardedeu va respondre a la confiança de l’entitat de Can Rosés amb sis gols en 15 partits, alguns d’ells decisius com el que va anotar contra la Montañesa a casa. Amb tot, Matamala creu que aquest any hi han diferències en la situació: “L’any passat vaig passar-me mitja temporada en blanc al Cornellà i físicament estava fluix. Aquest any, al venir de la Segona B i haver participat bastant em trobo més fort”, ha explicat.

Switch to mobile version