Autor Societat
13 Gener 2015 a 17:45

SAT denuncia el retard de la sentència del judici per la mort de Jonathan

El 29 de desembre va fer tres mesos que es va acabar

Cartell del web JusticiaXJonathan on s'anuncia, entre d'altres, l'inici del judici // Imatge del web JusticiaXJonathan

Cartell del web JusticiaXJonathan

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa (SAT) ha emès un comunicat amb l’objectiu d’alertar  que el passat 29 de desembre va fer tres mesos que  va acabar el judici per la mort de Jonathan Carrillo. El col·lectiu reclama més celeritat a la justícia a l’hora de dictar sentència.

Jonathan, un jove egarenc de 26 anys va morir el 16 de setembre de 2009. El judici es va celebrar el passat setembre a l’Audiència Provincial. Quatre policies, dues metgesses i un infermer de la Mútua de Terrassa implicats en el cas van declarar. La fiscalia demanava quatre anys de presó per a l’agent que, presumptament va bufetejar Carrillo fent-lo caure impactant contra el terra. Una caiguda que li va suposar la mort el dia següent a les 12h del migdia a la Mútua de Terrassa.

Des de SAT manifesten que la sentència “s’està retardant excessivament en comparació amb altres casos on, per exemple, els acusats són membres dels moviments socials” (als tres mesos d’esperar cal sumar els cinc anys que va tardar en iniciar-se el judici) i esperen poder-ne conèixer aviat el resultat amb l’esperança que es faci justícia.

Switch to mobile version