Autor Cultura
15 Gener 2015 a 16:10

Sorteig d’una entrada doble per a “Llibert”

Aquest dissabte al Teatre Alegria de Terrassa

"Llibert" ha estat guanyadora dels premis al millor text i al millor espectacle de petit format en l'edició dels Premis Butaca 2014

“Llibert” ha estat guanyadora dels premis al millor text i al millor espectacle de petit format en l’edició dels Premis Butaca 2014 // Imatge cedida pel CAET

Des del CAET conjuntament amb el Terrassa Informa sortegem una entrada doble per gaudir de l’espectacle “Llibert” aquest dissabte 17 de gener a les 21.00h al Teatre Alegria de Terrassa.

A càrrec de la companyia Llibertàries, sota la direcció de Norbert Martínez i amb música de Mürfila, aquesta peça premiada amb dos Butaca, és la història d’una mare que explica els 15 dies de vida del seu fill, i com ella i la seva parella passen de l’explosió de felicitat de l’embaràs a la conclusió que el millor que li pot passar al seu fill és morir.

En escena, la mare circula per una muntanya russa d’emocions acompanyada d’una amiga, i una cantant de rock que, a mesura que avança la trama, aniran transformant-se en totes les veus necessàries del relat.

D’aquesta manera, el text de Gemma Brió, protagonista de la peça, barreja la realitat i la ficció per dur a terme una situació límit que genera milers de preguntes: Què significa estimar? Mantenir la vida d’un ésser humà que tindrà una vida que no és vida? Què vol dir vida digne? Què vol dir mort digne?…

En definitiva una peça absolutament indispensable que ha rebut un gran èxit de crítica, d’assistència, i els premis Butaca 2014 al millor text, i al millor espectacle de petit format.

Podran participar al sorteig totes aquelles persones que ja estiguin subscrites al butlletí del Terrassa Informa i aquelles que ho facin mitjançant aquest enllaç fins a les 17.00h de demà. El resultat es publicarà demà mateix a les 17.30h.

Switch to mobile version