Autor Esports
28 Gener 2015 a 11:00

Un duo de Terrassa guanya el MegaMàster VISaVIS de pàdel

Hi participaven 90 persones

Pàdel MegaMàster

Els campions del grup mixt de la tercera categoria, que va tenir un marcat color terrassenc amb la final disputada entre dues parelles egarenques // Imatge cedida per VISaVIS Pàdel Club

Una parella de Terrassa ha guanyat el campionat de pàdel MegaMàster VISaVIS, que es va celebrar entre el 17 i el 25 de gener a les instal·lacions del VIP-Vilanova Indoor Pàdel, de Vilanova del Vallès. Carlos Gunfays i Daniel Huerta es van proclamar campions de la primera categoria del torneig en derrotar a la final a una parella de Granollers. En els grups femenins, un equip format per tres germanes de Terrassa es va proclamar subcampió de la segona categoria de la competició.

Gunfaus i Huerta es van imposar amb comoditat al duo format per Abelardo Verda i Ferran Insa, de Granollers. Però els bons resultats per als equips egarencs no es van aturar aquí. A la segona categoria, dins dels grups femenins, les germanes Esteban, Judith i Ruth van quedar subcampiones després de perdre la final contra Sedes Buxó i Noèlia Gómez, de Sant Cugat.

La tercera categoria, la final del grup mixt, en què homes i dones compartien equips, també va tenir color terrassenc: les parelles egarenques de Sara Calcedo i Àlex Cerezo, i Eva López i David Muñoz es van enfrontar en una final molt igualada que van acabar guanyant els primers. Amb aquests bons resultats, els equips de Terrassa guanyen confiança de cara a la propera parada del calendari de pàdel amateur. La pròxima cita serà l’Open Ciutat de Granollers, que es disputarà al febrer.

Switch to mobile version