Autor Societat
23 Gener 2015 a 17:15

Un home amenaça de calar foc a l’escala de la comunitat en un enfrontament amb la presidenta

Ocupava un pis i li van tallar la llum per tenir-la punxada

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

Ahir a la tarda, pels volts de les cinc, una veïna va trucar la policia per denunciar que, des de feia temps, una família composada de tres persones es trobava ocupant una vivenda de la seva comunitat, a la plaça d’Ibèria, havent tingut diversos enfrontaments amb ells i fins i tot presentant diverses denúncies.

Ahir, la companyia de llum es va presentar al lloc i va tallar el subministrament, ja que la família tenia el subministrament punxat. Va ser aleshores quan l’home va començar a causar danys al mobiliari de l’escala, i quan es va trobar amb la presidenta, va amenaçar amb calar-li foc a l’escala quan es fes de nit.

La presidenta, doncs, amb por, volia posar una denúncia però no es podia desplaçar a les dependències policials, amb la qual cosa les patrulles de la Policia Municipal es van comissionar al lloc, i després de comprovar els danys a l’immoble, van prendre declaració a la requirent i van imputar l’home per un delicte d’amenaces i per una falta de danys.

Switch to mobile version