Autor Societat
12 Gener 2015 a 16:45

Un home en estat ebri amenaça els clients d’un bar amb una navalla

Li roben el cotxe a una dona i el troba estacionat enmig de la via

Policia Municipal de Terrassa // Imatge del web www.batery.es

Policia Municipal de Terrassa // Imatge del web www.batery.es

El divendres, dia 9, a dos quarts de set de la tarda, el Cos Nacional de Policia va informar que hi havia un home amb una navalla, que es trobava intimidant les persones de davant d’un bar al carrer del Doctor Ferran.

Les unitats de la Policia Municipal de Terrassa que s’hi van personar van comprovar que la persona portadora de la navalla està en estat ebri, i alterat, i l’acompanyava una persona que l’havia intentat calmar, però el primer se li havia llençat a sobre, fent-lo caure a terra i trencant-li el jersei, així com al germà del propietari del bar on es trobaven.

La Policia va detenir l’home per amenaces amb arma blanca, i el van traslladar a Mútua. La Policia va manifestar que, durant el trajecte, el detingut anava colpejant el cotxe patrulla.

 

Detenen un home amb una ordre de recerca i detenció

El mateix divendres, pels volts de les set i vint de la tarda, una unitat de la Policia Municipal va trobar a la via pública un home que tenia en vigor una ordre de recerca i detenció, amb data del 12 de novembre de 2014, per motiu d’un delicte de robatori amb força. La patrulla que es va comissionar al lloc va detenir-lo i el va traslladar a dependències policials.

Una dotació es va comissionar al lloc per tal que el detingut, que va rebutjar ser atès per personal mèdic, es quedés fins que arribés el personal que havia de retirar els dos gossos que es troben a l’interior del domicili, al carrer del Canigó.

 

Li roben el cotxe i el deixen estacionat enmig de la via

Dissabte a la nit, mentre la Policia Local es trobava realitzant tasques de vigilància a la zona d’oci del carrer de la Rasa i voltants, va rebre una trucada, pels volts de la una, informant que hi havia un vehicle al passatge de la Rasa, aturat al mig de la via, sense ningú a l’interior. Els dos ocupants del vehicle, una parella, havien marxat i semblava que estaven discutint. Hores més tard, prop de les sis, es va personar la titular del vehicle, manifestant que li havien robat la bossa d’una discoteca, i després el cotxe.

La unitat es va comissionar al lloc i va comprovar que el vehicle abans indicat es troba amb les dues portes obertes, i sense ningú a dins, i va donar l’avís a Egarvia per tal de retirar-lo. Els agents també van trobar-se les claus a terra, i les van dur a prefactura.

Però a les sis, la propietària del vehicle va parlar amb l’agent i va manifestar que es trobava en una discoteca del carrer de la Rasa, que li havien robat les claus del vehicle i un mòbil de la bossa. Més tard, havia trobat el vehicle estacionat prop, enmig del carrer. Malgrat que la versió que va facilitar no donava molta credibilitat als agents, la dona volia presentar denúncia pels fets, i la Policia va informar-la que necessitava fer constar el número IMEI del dispositiu. Finalment, li van donar les claus del cotxe, elaborant la corresponent acta de lliurament d’objectes.

 

Picabaralla entre els jugadors del CN Terrassa i el Can Parellada

Ahir al migdia, la Policia Municipal va intervenir al camp del Club Natació Terrassa, ja que diverses trucades van alertar que s’estava produint un conflicte entre els dos equips que disputaven un partit, el CN Terrassa i el Can Parellada.

Quan els agents van arribar, ja hi havia agents dels Mossos d’Esquadra. El conflicte s’havia originat quan, en una jugada del partit, jugadors d’ambdós equips havien iniciat una baralla. Finalment, però, el partit es va disputar amb tranquil·litat i els jugadors del Can Parellada van marxar en acabar-se, sense originar-se cap conflicte.

 

Switch to mobile version