Autor Cinema, teatre i televisió
23 Gener 2015 a 18:00

Into the woods

Into the Woods

Into the Woods

Aquesta setmana s’estrena als cinemes l’adaptació cinematogràfica del musical de Broadway Into the Woods. A la cartellera hi haurà dues estrenes nacionals Autómata i No llores, vuela. Des dels Estats Units ens arriba En tercera persona un drama protagonitzat per Liam Neeson i Mila Kunis. Repasant la història de 1971 a Belfast arriba un thriller d’acció ’71. I per trencar amb tanta ficció s’estrena Camino a la escuela un documental francès.

INTO THE WOODS

MUSICAL. Dirigida per: Rob Marshall. Repartiment: Meryl Streep, Emily Blunt, Johnny Depp, Chris Pine

El musical entremescla arguments de diferents contes dels Germans Grimm  intentant analitzar les conseqüències dels actes i desitjos dels seus protagonistes


AUTÓMATA

DRAMA. Dirigida per: Gabe Ibáñez. Repartiment: Antonio Banderas, Birgitte Hjort Sorense, Melanie Griffith, Robert Forster

En un futur no gaire llunyà, en el qual la Terra sofreix una creixent desertització, Jacq Vaucan, un agent d’assegurances d’una companyia de robòtica, investiga un cas aparentment rutinari quan descobreix alguna cosa que podria tenir conseqüències decisives per al futur de la humanitat.


NO LLORES, VUELA

DRAMA. Dirigida i escrita per: Claudia Llosa. Repartiment: Jennifer Connelly, Mélanie Laurent, Cillian Murphy, William Shimell

Un accident marca i distància a una mare i a un fill. Ella arriba a ser una famosa artista; ell, un peculiar cetrer que viu marcat per una doble absència. Una jove periodista propicia una trobada entre tots dos, que els porta a plantejar-se la possibilitat d’entendre el sentit de la vida i de l’art malgrat les incerteses.


EN TERCERA PERSONA

DRAMA. Dirigida per: Paul Haggis. Repartiment: Liam Neeson, Mila Kunis, Adrien Brody, Olivia Wilde

Tres històries d’amor simultànies que succeeixen en ciutats diferents: Nova York, París i Roma. Un escriptor novaiorquès, que acaba de separar-se de la seva esposa i es troba a París, manté una relació més aviat problemàtica amb  la seva amant. Una mare novaiorquesa nega tallantment ser la responsable d’un accident que gairebé li costa la vida al seu fill. El pare del nen intenta que culpin a la seva dona de negligència per aconseguir la custòdia del nen. A Roma, un empresari nord-americà s’enamora fins a tal punt d’una gitana  que participa en la lliberaració de la filla del seu amant, la qual ha segrestat un mafiós.


‘71

THRILLER. Dirigida per: Yann Demange. Repartiment: Jack O’Connell, Sean Harris, Paul Anderson, Charlie Murphy

En 1971, després d’un motí, un jove soldat britànic s’extravia als perillosos carrers de Belfast.


CAMINO A LA ESCUELA

DOCUMENTAL. Dirigida per: Pascal Plisson.

Documental que narra la història real i extraordinària de quatre nens, Jackson, Carlitos, Zahira i Samuel, que han d’enfrontar-se diàriament a nombroses dificultats i perills per arribar a l’escola. Els nens viuen en quatre zones molt allunyades entre si, però comparteixen les mateixes ganes d’aprendre i saben perfectament que només l’educació els obrirà les portes d’un futur millor.

 

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version