Autor Societat
14 Febrer 2015 a 16:15

Apareixen pintades amb ‘Arriba España’ a diversos indrets de Matadepera

La Policia ja ha iniciat les investigacions

La Policia investiga l'autoria de les pintades // Imatge de la web de l'Ajuntament de Matadepera

La Policia investiga l’autoria de les pintades // Imatge de la web de l’Ajuntament de Matadepera

El dious al matí, a les escoles Montcau-La Mola i l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou de Matadepera van aparèixer pintades amb un “Viva España”. Pintades de les mateixes característiques van aparèixer en altres indrets de la població: a la Floristeria Montserrat, al carrer Sant Quirze; a la Plaça del Frontó, davant de l’Església Parroquial.

En altres centres escolars, com l’Escola Ginesta o l’Institut de Matadepera no es té constància de cap pintada, i la de l’Escola Montcau-La Mola va ser esborrada el mateix dijous al matí.

La Policia Local ja ha iniciat les investigacions per tal d’esbrinar l’autoria d’aquestes pintades, i confia que les càmeres de vigilància que hi ha instal·lades a diversos punts del poble puguin donar pistes al respecte.

Switch to mobile version