Autor Societat
2 Febrer 2015 a 16:30

Cau una estructura metàl·lica de 4×4 metres d’un edifici del carrer d’Antoni Torroella

Va causar danys a 3 vehicles, cap persona ferida

Policia Municipal de Terrassa // Imatge del web www.batery.es

Policia Municipal de Terrassa // Imatge del web www.batery.es

La matinada de dissabte a diumenge, el 112 va rebre una trucada informant que al carrer d’Antoni Torroella havia caigut una gran estructura metàl·lica d’una teulada, causant danys a tres vehicles que es trobaven estacionats a la via pública. La dotació que s’hi va comissionar va poder enretirar l’estructura, deixant-la sobre la vorera en un lloc perquè no molestés.

Es tractava d’una planxa metàl·lica de 4×4 metres, i havia caigut des d’uns 20 metres d’alçada des de l’edifici d’Antoni Torroella, el president de la comunitat del qual va ser informat dels fets per tal de fer les gestions corresponents.

La Policia Municipal va avisar l’EcoEquip per enretirar la planxa, però no els va ser possible, donades les seves grans dimensions, amb la qual cosa es va trucar al SECE perquè passés pel lloc, la tallés i la recollís.

Quan es va donar per finalitzat l’episodi de forts vents, causant de la caiguda de la planxa metàl·lica, es va donar un avís als Bombers perquè inspeccionessin la teulada i la sanegessin en cas que fos necessari.

Una forta olor de gas alerta els veïns d’una comunitat de l’Avinguda Madrid de la manipulació dels comptadors

El divendres al vespre, prop de dos quarts de nou, un veí de l’avinguda de Madrid va alertar la Policia Municipal que la tarda de dijous s’havia presentat un home a l’edifici, dient que era un operari de Gas Natural, i que l’endemà els veïns havien notat una forta olor de gas a l’immoble, amb la qual cosa van trucar a l’empresa. Gas Natural va assistir a l’edifci i va comprovar que s’havia realitzat un pont a un altre pis, que es trobava desocupat fins el mateix divendres al matí, tal com va assegurar una veïna.

La patrulla va poder localitzar la persona que havia realitzat la manipulació dels comptadors de gas, que va resultar imputada pels agents; mentre que la persona que ocupava l’immoble va marxar amb totes les seves pertinences i va entregar les claus del domicili.

Switch to mobile version