Autor Waterpolo
27 Febrer 2015 a 12:00

CN Sabadell-CN Terrassa: derbi de Copa molt igualat

Tots dos equips aspiren a competir pel títol

Primer equip Waterpolo CN Terrassa 2014-2015

Primer equip Waterpolo CN Terrassa 2014-2015 // Imatge del web del CN Terrassa

Sabadell i Terrassa escriuran avui un nou capítol de la història d’una eterna rivalitat. Aquest cop es trasllada al waterpolo i, més concretament, a la Copa del Rei que comença tot just aquest migdia a la piscina de la Nova Escullera de Barcelona. CN Sabadell i CN Terrassa es veuran les cares a les 17 h en els quarts de final de la competició.

Ja al partit de lliga disputat a la piscina Carles Ibars de Sabadell el matx va ser molt igualat tal i com va reflectir el marcador final (9-9). S’espera que el partit de Copa també ho sigui ja que tots dos equips aspiren a arribar a la final. L’Atlètic Barceloneta és, indiscutiblement, el màxim favorit per revalidar el títol, però entre les alternatives al conjunt mariner es troben els dos equips vallesans. Especialment el Terrassa, que després de mantenir-se durant tot l’any en la part alta de la classificació de la Divisió d’Honor afrontarà la Copa amb una certa pressió. El Sabadell, en canvi, vol fer bona la bona ratxa dels últims partits. Una ratxa que l’ha fet pujar fins al tercer lloc, només per darrera dels dos grans aspirants a la Copa.

El tècnic local considera que la trajectòria que porta l’equip aquesta temporada és la millor carta de presentació. “Arribem a la Copa amb tota la confiança del món, una sensació basada en el rendiment que hem ofert fins ara. Hem tret endavant partits de tota mena, contra rivals amb estils diferents, cosa que et fa creure en el treball que fas dia rere dia”.

Tot i poder sentir certa pressió, Nart afirma no sentir-ne, “Pressió, cap. Confiança, tota. Tot i que l’hem guanyat dos cops aquest any, el Barceloneta continua sent el favorit. Sí que és cert que tenim la voluntat de presentar el nostre màxim potencial per tal de sumar el títol. Hi estem treballant i tenim les nostres opcions”. L’entrenador terrassenc creu que la Copa s’ha d’afrontar amb la voluntat de gaudir-ne. “Anar amb aquesta actitud sempre et fa guanyar punts”.

Dos dels jugadors del planter compartien el parer amb l’entrenador. De Lera comentava que “anar líder no ens posa pressió extra. Hem de seguir treballant com ho estem fent. Aquest serà el camí que ens donarà fruits” i afegia “No pensem més enllà. De moment, concentrem l’atenció en el Sabadell, perquè, si no el guanyem, no passem”. Fran Sanchez, per la seva part, deia que “És un torneig molt bonic que afrontem amb ganes de guanyar”. Sánchez destaca que les sensacions són “molt bones”, però apunta que el fet d’haver derrotat dos cops al Barceloneta no obliga a res. “No tenim res a perdre. Ells continuen sent favorits”.

¿La primera del Terrassa?

El CN Terrassa té un repte molt gran per davant. De proclamar-se campió el conjunt de Dani Nart ho faria per primer cop en la seva història. La competició es presenta molt igualada malgrat la condició de gran favorit del Barceloneta, però els egarencs saben què és vèncer als mariners.

Switch to mobile version