Autor Societat
13 Febrer 2015 a 17:15

Condueix sota els efectes de l’alcohol i topa contra una vorera a l’avinguda del Vallès

Se li atribueix un delicte contra la seguretat viària

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

La passada matinada, a les 5h, un particular va avisar la Policia Municipal de Terrassa per alertar que hi havia un vehicle que havia col·lisionat al mig de la via, a l’avinguda del Vallès, i que el conductor marxava del lloc. Una altra trucada, del 112, va comunicar el mateix accident. La unitat de policia que es va comissionar al lloc va observar que el vehicle s’havia sortit de la via i havia col·lisionat amb la vorera, causant alguns danys patrimonials lleus.

El conductor, que es trobava al lloc, només va patir un cop lleu, i els agents van observar que presentava símptomes evidents de conduir sota els efectes de l’alcohol, així que li van realitzar la prova estimativa, donant un resultat de 0,60 mg/l. La unitat va traslladar el conductor a Prefactura, on li van realitzar les proves en etilòmetre de precisió, donant 0,67 mg/l. en la primera i 0,62 en la segona.

Després d’immobilitzar mecànicament el vehicle al carrer Duero, realitzar l’informe tècnic d’accidents i avisar l’Eco-Equip perquè netegés la zona afectada, els agents van realitzar diligències per un delicte contra la seguretat viària.

Switch to mobile version