Autor Voleibol
24 Febrer 2015 a 12:00

Desfeta del CV Terrassa a la pista del DSB Colegio Alemán (3-1)

El desordre i la falta d’encert van condemnar les terrassenques

El CV Terrassa va batre el Blanes a domicili

El CV Terrassa no va poder amb el DSB Colegio Alemán // Imatge d’arxiu cedida pel Club Voleibol Terrassa

DSB Colegio Alemán 3 – CV Terrassa 1

Nova desfeta del CV Terrassa a domicili aquesta temporada. Un mal inici de matx, amb dificultats per trobar un joc ordenat i eficient, va condemnar les noies de Xavi Dobón davant el DSB Colegio Alemán de Barcelona.

Les locals van sortir a la pista amb molta més força i determinació que les egarenques i van situar un parcial de 7-0 inicial que va resultar demolidor. El CV Terrassa no va saber reaccionar i les barcelonines es van endur el primer set amb un contundent 25-12.

La pel·lícula no va canviar en el segon set. Les visitants, molt inferiors, continuaven sense poder desplegar el seu millor joc i les jugadores del Colegio Alemán van passar clarament per sobre amb potents serveis i remats que van situar el 2-0 en el marcador.

El tercer set va ser el més igualat de tot el partit. Les noies de Xavi Dobón van fer un pas endavant i van endur-se el set per 24 a 26. Malgrat la millora momentània, les terrassenques no van saber mantenir la continuïtat i van tornar a la mala dinàmica de l’inici del partit. El desordre a la pista i la falta d’encert van tornar a fer acte de presència en el joc del conjunt visitant i la regularitat del DSB Colegio Alemán va decantar el quart i últim set a favor dels interessos locals. Finalment, 25-8 i victòria de les barcelonines per 3 sets a 1.

En la propera jornada, el CV Terrassa rebrà la visita del Mataró C al pavelló del Pla de Bonaire, després d’haver jugat dues setmanes consecutives a fora.

Switch to mobile version