Autor Cultura
26 Febrer 2015 a 10:00

El CAET porta al Teatre Principal el thriller “La Ratonera”

L’adaptació teatral de l’obra mestra d’Agatha Christie

Isabel Rocatti (substituïda per Montse Pérez durant la gira), Santi Ibáñez, Anna Gras-Carreño, Aleix Rengel, Mariona Ribas, Ferran Carvajal, Xavier Bertran i Joan Amargós interpreten els vuit sospitosos aïllats a la Mansió Monkswell

Isabel Rocatti (substituïda per Montse Pérez durant la gira), Santi Ibáñez, Anna Gras-Carreño, Aleix Rengel, Mariona Ribas, Ferran Carvajal, Xavier Bertran i Joan Amargós interpreten els vuit sospitosos aïllats a la Mansió Monkswell // Imatge cedida pel CAET

El proper diumenge 1 de març a les 18.00h, el Teatre Principal es transformarà en la Mansió Monkswell per acollir l’espectacle de misteri “La Ratonera”.

Els actors Mariona Ribas, Ferran Carvajal i Santi Ibáñez, entre d’altre, seran els encarregats d’acostar al públic aquesta famosa obra de la més que reconeguda autora anglesa Agatha Christie.

A “La Ratonera”, vuit personatges que queden accidentalment aïllats per la neu a la Mansió Monkswell busquen un assassí que pot ser qualsevol d’ells, però res és el que sembla. Personatges decadents i sospitosos que callen i observen amb la certesa que algú d’ells morirà.

Aquesta peça porta 62 anys triomfant a Londres, amb més de 25.000 funcions i més de 10 milions d’espectadors. Unes xifres que fan que el text de Christie ostenti el rècord de ser la peça amb un major número de representacions ininterrompudes. A Catalunya, l’èxit també ha estat acaparador repetint temporada al Teatre Apolo de Barcelona, i ara de gira per tot el principat, amb Montse Pérez substituint Isabel Rocatti en el paper de Sra. Boyle.

En definitiva, un espectacle que arriba de la mà del CAET – Centre d’Arts Escèniques de Terrassa per deixar clar perquè Agatha Christie és la Reina del Misteri i, “La Ratonera”, la seva obra mestra.

Switch to mobile version