Autor Cultura
21 Febrer 2015 a 10:30

El CAET presenta “That’s the story of my life” de Macarena Recuerda

Un original arbre genealògic de l’artista

“That’s the story of my life” es podrà veure a la Sala Maria Plans demà a les 18.00h

“That’s the story of my life” es podrà veure a la Sala Maria Plans demà a les 18.00h // Imatge cedida pel CAET

Aquest diumenge 22 de febrer a les 18.00h, la Sala Maria Plans acull “That’s the story of my life”, una producció de l’artista pluridisciplinar Macarena Recuerda Shepherd.

L’espectacle és una autobiografia audiovisual narrada a partir de la tècnica stop-motion d’animació d’objectes. La proposta està completament en la línia tenetera del Centre d’Arts Escèniques de Terrassa que, des del Festival TNT, promou les noves tendències de les arts escèniques, i recolza i presenta espectacles de nova creació i llenguatges molt diversos.

“That’s the story of my life” és doncs una pel·lícula artesanal construïda en directe amb records, i arxius oberts per on desfilen encerts i errors d’una vida que l’espectador actiu haurà d’ordenar i reconstruir. Segons el CAET “un àlbum de família sense família i amb molt sentit de l’humor”.

Macarena Recuerda Shepherd és una artista plàstica i ballarina professional integrant del projecte artístic “La Sauna International” i alhora fundadora i integrant del “Colectivo Estraperlo”, plataforma de nous creadors difícils d’etiquetar.

Switch to mobile version