Autor Waterpolo
9 Febrer 2015 a 16:30

El CN Terrassa passa per sobre del cuer, l’AR Concepción-Ciudad Lineal (23-5)

Els egarencs, líders i invictes

Primer equip Waterpolo CN Terrassa 2014-2015

Primer equip Waterpolo CN Terrassa 2014-2015 // Imatge del web del CN Terrassa

CN Terrassa: I. Aguilar, Serra (1), Mora (3), Alarcón (1), Ó. Aguilar (5), Galeev, F. Sánchez (3), Pericas (1), Pérez (3), Gallego (2), De Lera (2), González (2), Prieto. Entrenador: Dani Nart.

AR Concepción Ciudad Lineal: Díez, Clemente, M. Lapaz, De Grado (1), Ramos (2), M. Sánchez, A. Lapaz, Ballesteros, J. L. González, Checa, Criado (2), Fernández. Entrenador: Antonio Hernández.

Àrbitres: Guàrdia i Aymerich.

Parcials: 6-2, 6-0, 4-1 i 7-2.

El CN Terrassa va passar per sobre de l’AR Concepción Ciudad Lineal en el partit corresponent a la quinzena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor masculina de waterpolo, en què els de Dani Nart van aconseguir un 23-5, mantenint-se així invictes i sumant la seva setena victòria consecutiva. El Natació, així, se situa líder amb 41 punts. En aquest partit, a més, es va viure el retorn de Jordi Pérez, que va disputar els primers minuts de la temporada després de patir una llarga lesió, un trencament del lligament creuat anterior al genoll dret.

El partit va arrencar amb certa igualtat, ja que el primer gol de Sergi Mora pels egarencs al mig minut de joc va ser respost immediatament per Ramos. Poc després, Òscar Aguilar tornava a avançar els seus, i novament Ramos establia l’empat al marcador a mitjan primer quart. A partir d’aquí, domini absolut del CN Terrassa, davant d’un AR Concepción incapaç d’aturar l’allau de joc dels de Dani Nart, que van aconseguir un parcial de 10 a 0, obra de Sergi Mora, de penal; Jordi Pérez, que marcava el primer gol de la temporada; de Fran SánchezXavi Serra, que establiren el 6 a 2; i al segon període, Óscar Aguilar David González per partida doble, i Ivan Gallego Rubén de Lera completaven el parcial per arribar al descans amb el 12 a 2.

Després de la represa, el Natació va reduir la producció ofensiva, tot i que no van mostrar relaxament en cap moment, i van continuar ampliant distàncies en el marcador fins el 14 a 2 mitjançant AguilarDe Lera. Per la seva banda, els madrilenys van trobar porteria després de 17 minuts de sequera per mitjà de Criado, però aquest gol va ser contestat per Gallego Pérez, amb la qual cosa s’arribava al final del tercer quart amb un 16 a 3. En el darrer període, els egarencs, lluny de relaxar-se, van continuar a l’atac de la porteria, marcant un parcial de 5 a 0 obra de SánchezAgustí PericasPérezMora Aguilar. Amb el 21 a 3, el Concepción va aconseguir marcar dos gols – De Grado i, de nou, Criado – i el CN Terrassa va fer-ne dos més, de la mà de Ricard Alarcón Rubén de Lera.

El proper rival del Natació serà el CN Catalunya, en un partit que es disputarà el proper dissabte, 21 de febrer, a la piscina Sant Jordi de Barcelona, a les 17h.

Switch to mobile version