Autor Societat
10 Febrer 2015 a 10:00

El Col·legi d’Advocats acull una xerrada-col·loqui sobre mediació

Es presentarà el llibre “El abogado en la mediación” de Juan Francisco López i Paqui Soriano

Llibre “El abogado en la mediación”

Llibre “El abogado en la mediación” // Imatge extreta del web Mediacionfortalezas.com

El Col·legi d’Advocats de Terrassa acull avui a les set de la tarda una xerrada-col·loqui entorn de la presentació del llibre “El abogado en la mediación”, de Juan Francisco López i Paqui Soriano.

L’acte, que serà a la sala d’actes del Col·legi, comptarà amb la presència dels autors, ambdós advocats i mediadors. El llibre està editat per l’Institut de Mediació Fortalezas i és una breu guia de les principals característiques d’aquesta pràctica de resolució de conflictes no adversarial que parla de l’exercici professional de la mediació i la convivència amb els operadors jurídics.

Els autors parlaran sobre el concepte del diàleg i la solució pacífica dels conflictes en els espais judicials i extrajudicials, casuístiques i marcs teòrics, tot plegat acompanyat d’anècdotes reals i de situacions hipotètiques en les quals els juristes poden trobar-se.

Switch to mobile version