Autor Esports
19 Febrer 2015 a 10:00

El coordinador de patinatge del Natació deixa el càrrec després de 16 anys

Clemente Cerezo es va acomiadar dimarts

D’esquerra a dreta: Jaume Álvarez, Clemente Cerezo i Alba Pérez durant la roda de premsa del comiat del coordinador de patinatge // Imatge cedida pel CN Terrassa

D’esquerra a dreta: Jaume Álvarez, Clemente Cerezo i Alba Pérez durant la roda de premsa del comiat del coordinador de patinatge // Imatge cedida pel CN Terrassa

Clemente Cerezo diu adéu al Natació després de 16 anys d’entrega al club. El coordinador de patinatge es va acomiadar dimarts en una roda de premsa molt emotiva que va servir per retre-li un petit homenatge per la seva dedicació. El president del CN Terrassa, Jaume Álvarez, va agrair “la gran tasca” que ha desenvolupat Cerezo i va enumerar la seva llista d’èxits. Alba Pérez, que també va participar en la roda de premsa, serà la nova coordinadora de patinatge del club.

El delegat de la secció de patinatge del Natació, Juan Tamayo, així com diversos patinadors que han rodat a les ordres de Cerezo, també van assistir a l’acte de comiat del coordinador. El tècnic sabadellenc no va poder contenir les llàgrimes en el seu discurs. Va evocar els moments més bonics que ha viscut al llarg dels 16 anys al capdavant de la secció de patinatge i va recordar els seus inicis, quan es va fer càrrec “d’un grup de patinadors que perseguien un somni i que sentien la mateixa passió que jo per aquest esport”.

Cerezo també va voler agrair la “confiança total” que diu haver rebut des del primer dia per part dels patinadors i els directius del club. “Tots ells van fer més senzilla la meva feina”, va explicar emocionat. El coordinador va recordar la gran quantitat de coses que ha après al llarg de tots aquests anys al costat dels seus patinadors. “Puc assegurar que de tots i cadascun dels patinadors que he tingut el plaer d’entrenar me n’enduc algun aprenentatge”, va afirmar, mentre recordava les muntanyes de “lliçons de superació personal” que s’endú.

A l’hora de fer balanç de la seva trajectòria al capdavant del patinatge del Natació, Cerezo va voler treure ferro als títols aconseguits, ja que “només són la punta de l’iceberg d’un treball diari, constant i sense reserves de molts esportistes que han perseguit els seus somnis i els han assolit”. Al seu torn, però, el president del Natació va qualificar “d’excel·lent” el palmarès de Cerezo i va recordar el seu paper fonamental per fer créixer la secció.

Tant Cerezo com Álvarez van tenir paraules d’elogi per la nova coordinadora de patinatge del CN Terrassa, Alba Pérez. “És un relleu amb molt simbolisme: la deixebla més destacada pren el testimoni del mestre”, va afirmar el president Álvarez, que va celebrar el retorn “d’una de les millors esportistes de la història del Natació. Cerezo va assegurar que no hauria pogut tenir una millor substituta i va desitjar sort a Pérez. Al seu torn, la nova responsable de la secció va agrair els elogis i va prometre “seguir el camí que ell [Cerezo] ens ha marcat”.

Switch to mobile version