Autor Esports
10 Febrer 2015 a 11:00

El CTT Els Amics venç al CTT Ateneu 1882 per 4 a 3

La victòria acomoda més el club a la categoria

ctt terrassa

Imatge d’arxiu d’un torneig al CTT Amics de Terrassa

CTT Ateneu 1882 3 – 4 CTT Els Amics 4

El passat dissabte el Club Tennis Taula Els Amics va derrotar a domicili a l’Ateneu 1882 de Sant Joan Despí per 3 a 4 en un partit molt disputat. L’enfrontament va estar marcat per la intensitat i la durada de joc: 4 hores i 5 partits dels individuals amb el marcador final de 3 a 2 onzes. Afortunadament, en el 3 a 3, el joc desplegat pels terrassencs Martínez Gibert va ser excel·lent, ja que van vèncer per un clar 3 a 0 a l’experimentada parella del Baix Llobregat Panadera – Araqué.

Amb aquest triomf el CTT Els Amics es posiciona al quart lloc de la taula i està més a la vora d’aconseguir l’esperada permanència matemàtica de la categoria, en la qual milita des de l’any 2008.

El següent diumenge a les 11, el club egarenc rebrà a l’Institut Blanxart al líder de la categoria, el CTT Ripollet. Un equip compacte i solvent, davant del qual el club egarenc podrà donar entrada a altres jugadors menys consolidats a la categoria.

Switch to mobile version