Autor Cultura
13 Febrer 2015 a 11:00

El duet terrassenc Kinsale presenta el seu primer treball

Un concert de debut a la Sala Xavi Sallent

El duet Kinsale durant una de les seves actuacions

El duet Kinsale durant una de les seves actuacions // Imatge cedida per David Traver

El proper diumenge 8 de març a les 19.00h, el duet format per les egarenques Irene Talló i Raquel Muñoz, presentarà el seu àlbum de debut “Odd Stories & Twisted Minds” a la Sala Xavi Sallent, amb un concert amb col·laboracions molt especials.

Kinsale, format per Irene Talló i Raquel Muñoz, va néixer de manera oficial al Festival Sant Pere Sona de Terrassa l’any 2012, malgrat ja feia temps que funcionaven com a duet, tocant i cantant juntes al seu espai d’assaig. Ara, es presenten com un duet elegant, innovador i sorprenent, que interpreta la majoria de cançons en anglès i amb una gran sonoritat acústica convertint-se en una proposta propera i agradable. El fet que tinguin 19 anys, contrasta amb la manera que tenen de prendre’s la interpretació de les cançons i la importància que li donen a l’afinació de les veus.

Entre el folk i el pop, Talló i Muñoz van començar interpretant versions d’altres grups, però de mica en mica, han anat consolidant un repertori de composicions pròpies que s’han acabat convertint en el seu primer EP de 8 temes enregistrat el passat més de gener a la Nova Jazz Cava de Terrassa sota el títol “Odd Stories & Twisted Minds”.

Switch to mobile version