Autor Cultura
15 Febrer 2015 a 16:30

El grup terrassenc Desaires presenta el seu treball a l’alcalde Jordi Ballart

El 2014 van guanyar el Concurs Diada de la Rumba

L'alcalde es reuneix amb els egarencs Desaires // Imatge cedida per l'Ajuntament de Terrassa

L’alcalde es reuneix amb els egarencs Desaires // Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa

El passat divendres, l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i la directora del Servei de Cultura de l’AjuntamentPietat Hernàndez, van rebre a la seu de l’alcaldia el grup terrassenc Desaires, que van presentar la seva primera maqueta i van explicar-los les actuacions que han realitzat fins ara i els seus projectes de futur, en què ja es troben immersos.

Desaires és un grup de rumba, flamenc i fusió, format per Óscar LópezIgor Pérez, Melo V. Heredia, Toni González i Dani Moyano. Format l’any 2013, han realitzat diverses actuacions a penyes flamenques, festes majors, a més de concerts propis, i l’any passat van resultar guanyadors per votació popular del Concurs Diada de la Rumba organitzat per FORCAT (Foment de la Rumba Catalana).

El grup compta amb presència a les xarxes socials, amb un perfil de Facebook i un canal de Youtube.

Switch to mobile version