Autor Societat
4 Febrer 2015 a 12:30

El mal temps obliga a suspendre la visita de Salvador Esteve al Vallès Occidental

Volia avaluar els efectes de les ventades

Incidència fortes ventades. Sant Quirze del Vallès

Salvador Esteve havia de visitar els municipis més afectats per la ventada del mes de desembre // Imatge del web santquirzevalles.cat

El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, s’ha vist obligat a suspendre la visita que havia de fer aquest matí al Vallès Occidental. El mal temps, amb vent, nevades i precipitacions abundants, ha impedit que Esteve conegués de primera mà els efectes de les ventades que van sacsejar la comarca a principis del mes de desembre. El recorregut, que incloïa visites a Sabadell, Castellar del Vallès i Sentmenat, hauria d’haver començat aquest matí a primera hora, però ahir a la nit, veient la previsió, la Diputació ja va anunciar que se suspenia.

En un comunicat fet públic a darrera hora, l’equip d’Esteve assegura que la visita se celebrarà properament, però no fixa cap data en concret. El president de la Diputació barcelonina havia d’estar acompanyat per la vicepresidenta Mireia Solsona i pels diputats d’Espais Naturals i d’Hisenda i Recursos Interns, Joan Puigdollers i Carles Rossinyol, respectivament.

Si no fos per la nevada, la visita hauria començat avui a un quart de 10 del matí al bosc de Can Déu de Sabadell, on l’hauria rebut l’alcalde de la ciutat, Joan Carles Sánchez. Després estava previst que Esteve es dirigís a Castellar del Vallès per visitar la finca de Can Casamada, que va quedar molt afectada pel temporal de vent. Per últim, el president de la Diputació s’hauria d’haver dirigit a l’Ajuntament de Sentmenat, on l’esperava l’alcaldessa Núria Colomé. Malgrat la suspensió de la visita al Vallès Occidental, es manté la que Esteve ha de fer el proper 6 de febrer als municipis del Vallès Oriental.

Switch to mobile version