El Natació Cicles Morenito, 40è al Campionat de Catalunya de Duatló per Equips

0 Flares 0 Flares ×

El CN Terrassa va presentar un equip molt jove

El CN Terrassa Cicles Morenito al Campionat de Catalunya de Duatló per Equips

El CN Terrassa Cicles Morenito al Campionat de Catalunya de Duatló per Equips // Imatge cedida pel CN Terrassa

El CN Terrassa Cicles Morenito va quedar en la 40a posició del Campionat de Catalunya de Duatló per Equips.

El joveníssim equip de Terrassa estava format per Daniel Ratera, Martí Sender, Pablo Mitjans i Bernat Marcilla va finalitzar la prova amb un registre d’1h13’25”.

El Campionat de Catalunya de Duatló de Carretera per Equips va constar de 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres de ciclisme i 2 quilòmetres més de cursa a peu. Aquesta competició puntuava per a la Lliga de Clubs que va celebrar-se diumenge passat al Prat de Llobregat.

El Club Prat Triatló, va dominar la cursa i va acabar campió amb 52’42”. El CN Mataró va ser segon amb 53’01”, mentre que el Fasttriatlon Club va completar el podi amb 53’09”.