Autor Política
27 Febrer 2015 a 13:00

ERC segueix amb el procés participatiu per conèixer les necessitats dels terrassencs

Queda una setmana per poder respondre l’enquesta

Un dels eixos del procés participatiu són les trobades – debat // Imatge del web d'ERC Terrassa

Un dels eixos del procés participatiu són les trobades – debat // Imatge del web d’ERC Terrassa

ERC Terrassa segueix amb el procés participatiu engegat ja fa unes setmanes amb l’objectiu de conèixer les necessitats i demandes dels terrassencs en base a una enquesta oberta a tothom i un cicle de trobades – debat.

Un dels eixos d’aquest procés és una enquesta ciutadana, que ja es va fer pública fa dues setmanes, que vol descobrir quina és el grau de satisfacció dels ciutadans de Terrassa respecte la seva ciutat. L’enquesta es pot respondre en línia i consta de vuit punts amb preguntes sobre la gestió dels serveis municipals, el transport públic, les principals preocupacions dels ciutadans, etc. Encara es podrà respondre durant una setmana més.

Un altre dels eixos del procés participatiu són les trobades – debat que s’estan duent a terme amb l’objectiu de debatre propostes relacionades amb els diversos àmbits de les polítiques municipalistes. Encara hi ha programades dues trobades, una demà sobre Inclusió social, i l’altre dissabte 7 de març sobre Serveis per a tothom. Es convoquen a les 10 del matí al Casal de Sant Pere.

 

Switch to mobile version