Autor Economia
18 Febrer 2015 a 12:00

La Cambra de Comerç dóna el tret de sortida a un nou “team building”

Va dirigit a empresaris

Els empresaris participant en una de les activitats // Imatge cedida per la Cambra de Terrassa

Els empresaris participant en una de les activitats // Imatge cedida per la Cambra de Terrassa

La Cambra de Comerç de Terrassa va donar el tret de sortida aquest cap de setmana a un nou grup de treball organitzat per la Plataforma Empresarial Plató de directius. Aquesta organització, que forma part de la Cambra, impulsa activitats i iniciatives per ajudar els empresaris a millorar en la gestió dels seus negocis. Dissabte 13 directius de diversos sectors van iniciar un team building orientat a compartir experiències per trobar solucions que ajudin a millorar els resultats de les seves empreses.

La primera sessió de treball d’aquest equip es va allargar durant tot el cap de setmana en un stageCollbató. Els empresaris van estar assessorats per dos dinamitzadors i diversos tècnics de la Cambra de Comerç, tot i que van ser ells mateixos els que van definir el calendari i el contingut del programa de treball. L’activitat s’allargarà fins al desembre i aproparà els directius a conèixer més a fons com poden gestionar els seus negocis amb pràctiques millors i més eficients. En total es faran deu sessions, una cada mes.

És la segona edició d’aquest grup de treball, que l’any passat la Plataforma Empresarial Plató ja va posar en marxa inspirant-se en un model europeu. De fet, els participants del team building del 2014 encara continuen reunint-se durant aquest any amb l’objectiu de seguir aprofundint en la millora de l’administració de les seves empreses. És precisament la bona valoració que aquests empresaris van fer de la iniciativa el que ha dut la Cambra a tornar-la a impulsar.

La Plataforma està concebuda com un sistema de transferència entre directius de diversos negocis que guien ells mateixos. Sota una metodologia pionera a Espanya, que es va estrenar el 2013 a la UE, els grups de treball pretenen millorar la gestió empresarial de propietaris i gerents mitjançant l’intercanvi d’experiències i coneixements a partir d’un programa definit ad-hoc i dissenyat i dinamitzat pels propis empresaris participants.

Switch to mobile version