Autor Política
13 Febrer 2015 a 14:30

La JSC de Terrassa posa en marxa la campanya ‘Digues la teva’

L’objectiu és escoltar la veu dels joves de la ciutat

campanya jsc

La campanya ‘Digues la teva’ de la JSC de Terrassa // Imatge cedida pel PSC Vallès Oest

La campanya ‘Digues la teva’ que ha tornat a posar en marxa la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) a Terrassa, va tenir la seva estrena dimarts passat amb una parada a les portes de la Biblioteca Central.. Segons va explicar ahir el secretari d’organització de la JSC de Terrassa, Alberto Garcia: “les propostes resultants de la campanya participativa, seran el punt de partida per a l’elaboració de la proposta del Programa Marc de Joventut de la JSC Vallès Occidental, que serà debatuda a la Convenció municipal de la JSC de la comarca prevista per al 7 de març.”

L’objectiu d’aquesta campanya és escoltar la veu dels joves de Terrassa, perquè puguin opinar sobre allò que millorarien o allò que troben a faltar a la seva ciutat. Segons va assegurar Garcia: “l’objectiu més important d’aquesta campanya és incentivar la participació política dels més joves. Creiem que la joventut, com a part de la societat, ha de ser exigent. Cal que la gent joves estiguem disposats a informar-nos i participar activament en la millora de la nostra ciutat.”

Tots els participants en aquesta campanya, que els joves socialistes de Terrassa repetiran durant els propers mesos, rebran un rellotge de silicona de l’organització.

Switch to mobile version