Autor Societat
25 Febrer 2015 a 14:00

La Seu d’Ègara torna a rebre el distintiu que l’acredita com a membre de SICTED

Pel seu esforç i compromís amb la qualitat

02catedral

La Catedral d’Ègara // Imatge del web de l’Ajuntament de Terrassa

El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions(SICTED) ha premiat la Seu d’Ègara amb un distintiu pel seu esforç i compromís amb la qualitat i la millora contínua de l’empresa. El SICTED atorga aquest tipus de distintiu a empreses que compleixen tot una sèrie de requisits que proporcionen un sistema integral i permanent de gestió de la qualitat. D’aquesta manera, a partir d’ara la Seu d’Ègara lluirà una placa a l’entrada, que l’identifica com a membre del SICTED.

L’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa, que ja comptava amb aquest distintiu des de l’any passat, ha renovat un any més la certificació. L’Ajuntament va rebre els distintius el passat 18 de febrer, en un acte celebrat a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, juntament amb 500 empreses i serveis de tot l’Estat (22 ubicats al Vallès Occidental).

El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions, implantat el 2005, és una incitativa promoguda per l’Institut de Turisme d’Espanya (TURESPAÑA) i la Federació de Municipis i Províncies (FEMP). Aquestes dues organitzacions treballen per millorar la qualitat de les destinacions turístiques, així com la satisfacció i comoditat del turista en el seu lloc de destí.

Switch to mobile version