Autor Societat
14 Febrer 2015 a 16:00

L’Aeroport de Barcelona incrementa un 4,9% els seus usuaris

Al gener més de 2,2 milions de persones van estar a les instal·lacions

Aeroport de Barcelona - El Prat

Aeroport de Barcelona – El Prat // Imatge del web d’Aena

L’Aeroport de Barcelona-el Prat ha iniciat l’any amb unes dades de creixement que encoratgen respecte el futur de la instal·lació. Durant aquest passat mes de gener, ha experimentat un creixement del 4,9% d’usuaris. D’aquesta manera, ha superat la barrera dels dos milions. En concret, han passat per les seves instal·lacions 2.203.277 persones.

Els passatgers que viatjaven dins de la Unió Europea són els que més han crescut, amb un 10,9% d’increment. Per altra banda, els usuaris de vols internacionals fora de la UE també han augmentat en un 0,5%. Malgrat això, els passatgers de vols nacionals sí que han disminuït, en un 2,4%.

Pel que fa a les xifres d’operacions que s’han dut a terme, es van realitzar fins a 18.317 moviments d’aterratge i enlairament, el que suposa un descens del 0,3% respecte a 2014. Per últim, es van transportar 7.804.990 kg de càrrega durant el gener, el que es tradueix en un 1,6% menys respecte l’any passat.

Switch to mobile version