Autor Esports
9 Febrer 2015 a 16:45

L’Atlètic perd el Campionat d’Espanya als shoot-outs

Els terrassencs van anar per davant gairebé tot el partit

Moment de la pinya a la final del Campionat d'Espanya

Moment de la pinya a la final del Campionat d’Espanya // Imatge cedida per l’ATHC

No va poder ser. L’Atlètic va perdre ahir al migdia a l’Hospitalet de Llobegat la final del Campionat d’Espanya de hockey sala després de caure a la tanda de shoot-outs contra la Complutense de Madrid.

El partit va estar molt igualat, prova d’això va ser el resultat de 4-4 amb el qual es va arribar al final, tot i que l’Atlètic va anar per davant gairebé tot el matx.

Al minut 4, l’equip terrassenc es va avançar al marcador mitjançant el gol d’un inspiradíssim Ignasi Guerrero. Els atacs d’un i altre equip eren constants, però el treball de les defenses va ser excel·lent. Tot i això, Guerrero va aconseguir fer el segon per l’Atlètic, però poc abans del descans Alejandro de Frutos va escorçar diferències pels madrilenys després d’anotar un penal stroke.

El segon temps va tornar a començar bé pel conjunt egarenc, i és que Guerrero va aconseguir el seu hattrick, anotant el tercer gol per l’Atlètic. Tot i el magnífic començament dels egarencs, els madrilenys volien l’empat fos com fos. Daniel San Martín, després d’un gol de penal córner i un altre de jugada de Ricardo Sánchez, en els últims minuts van aconseguir l’objectiu pel conjunt vermell. Tot seguit, Inyaki Freixa va tornar a posar per davant a l’Atlètic en uns instants finals frenètics, ja què a l’últim minut, De Frutos va aconseguir l’empat definitiu de penal.

A la primera ronda dels shoot-outs Víctor Sojo va marcar, i Inyaki Freixa va fallar el llançament. A la segona de Frutos va fallar, i Jan Malgosa va provocar un stroke que Pol Parrilla va enviar fora per ben poc. Al shoot-out definitiu Marc Calzada va estar a punt d’aturar Ricardo Sánchez, però el jugador de la Complutese va acabar marcant per donar el tercer títol estatal consecutiu als madrilenys.

Tot i aquesta amarga derrota, els jugadors de l’Atlètic Jan Malagosa i Inyaki Freixa es van poder endur almenys un guardó cap a casa i es que es van endur els reconeixements de millor jugador i màxim golejador del torneig, respectivament.

Switch to mobile version