Autor Handbol
16 Febrer 2015 a 13:00

L’Handbol Terrassa perd a casa davant l’Handbol Parets

Els de Xavi Font van fallar fins a 6 penals

Pilota reglamentària d'handbol

Pilota reglamentària d’handbol // Imatge del web wilkipedia free

Club Handbol Terrassa 25 – 27 Handbol Parets

Club Handbol Terrassa: Edgar Alagon, Xavi Montes 4, Alex Oliva, Ricard Guardeño, Albert Riera, Loren Comellas 2, Joan Puigdomenech, Adrian Bonilla 2, Jordi Millan 1, Cristian Lara 6, Benji Raya 3, Carlos Lopez 3, Xavi Garcia 4, Guillermo Domingo.

Handbol Parets: Manel Perez, Eduard Ramos, Edgar Rodriguez 1, Fran Vera 2, Xavi Galan, Fran Sola, Luis Macarro 5, Alex Fernandez 5, Ferran Corbera, Aleix Palomar 4, Adrian Martinez 4, Marcel Juanpera 4, Ferran Rivera 2, Bruno Balmaceda.
Ahir al migdia es va disputar a Can Jofresa el partit corresponent a la dissetena jornada de la Primera Catalana d’Handbol, que enfrontava el CH Terrassa amb l’Handbol Parets, dos equips que tenen el mateix objectiu final, que és l’ascens, i que es troben a la part alta de la classificació. El conjunt egarenc va arrencar amb una intensa defensa, molt ben situada, i que va fer treballar de valent els atacants del Parets. Però el Terrassa, malgrat generar ocasions clares de llançament, es van trobar amb un porter molt inspirat. Al llarg del primer temps, els de Xavi Font dominaven en el marcador, però sense clares diferències, però en els darrers minuts els de Jaume Solé van capgirar la situació i s’arribà al descans amb un ajustat 11-12.
En la represa, semblava que l’Handbol Parets podria augmentar la diferència, però cada vegada que els visistants aconseguien un avantatge de 3 o 4 gols, els de Terrassa l’escurçaven, i fins i tot, en algunes ocasions, s’haurien pogut posar per davant, però estaven erràtics de cara a porteria, a més de trobar-se amb una bona defensa visitant. Finalment, doncs, victòria per l’Handbol Parets, que allunya els egarencs del seu objectiu de l’ascens, i els deixa sense massa marge d’error en les 13 jornades que queden. Cal destacar que l’Handbol Terrassa va fallar fins a 6 penals al llarg del partit.
La setmana que ve, per tal de tornar a enganxar-se a la part alta, els egarencs hauran de sumar els dos punts davant l’Handbol Granollers.
Switch to mobile version