Autor Cultura
3 Febrer 2015 a 17:00

“L’última trobada” arriba a Terrassa amb el CAET

L’espectacle basat en la novel·la homònima de Sándor Márai

L'actriu Anna Barrachina substituirà a Rosa Novell en la gira de "L'última trobada"

L’actriu Anna Barrachina substituirà a Rosa Novell en la gira de “L’última trobada” // Imatge cedida pel CAET

El proper diumenge 8 de febrer a les 18.00h el Teatre Principal acollirà l’obra “L’última trobada”, dirigida i interpretada per Abel Folk, acompanyat de Jordi Brau i Anna Barachina.

El muntatge, basat en una novel·la de Sándor Márai, situa els espectadors en un castell a Hongria, a la faldilla dels Carpats. L’esplendor del passat s’ha perdut i tot sembla anunciar el final d’una època. Dos homes que de joves havien estat inseparables, es retroben després de 41 anys sense veure’s. Un d’ells ha passat un temps vivint a l’Extrem Orient, mentre que l’altre, no s’ha mogut de la seva propietat. Ambdós però, han viscut a l’espera d’aquest retrobament per tal de trobar la veritat d’un secret singular que s’interposa entre ells dos.

L’estrena d’aquesta peça, que va tenir lloc al Teatre Romea, va suposar el retorn als escenaris de l’actriu Rosa Novell, que malauradament no podrà continuar formant part de l’elenc per motius de salut. Per aquest motiu, l’acompanyant de Folk i Brau és Anna Barrachina.

En definitiva, “L’última trobada” és la història d’una amistat i la recerca de la veritat, amanit amb traïció, conspiració i un triangle amorós que involucra a tres amics. Un altre dels duels interpretatius de luxe que enguany conformen la temporada del CAET.

Switch to mobile version