Autor Cultura
10 Febrer 2015 a 16:30

“L’última trobada” es representarà finalment el proper dissabte

Després de ser anul·lada la funció prevista pel passat 8 de febrer

L'actriu Anna Barrachina substituirà a Rosa Novell en la gira de "L'última trobada"

L’actriu Anna Barrachina substituirà a Rosa Novell en la gira de “L’última trobada” // Imatge cedida pel CAET

“L’última trobada” s’havia de representar el passat diumenge 8 de febrer al Teatre Principal de Terrassa, però la funció va ser anul·lada per malaltia de l’actor Jordi Brau. Ara, el CAET ofereix una nova oportunitat per veure aquest duel interpretatiu, dirigit per Abel Folk, el proper dissabte 21 de febrer a les 21.00h.

El muntatge, basat en una novel·la de Sándor Márai, situa els espectadors en un castell a Hongria, a la faldilla dels Carpats. L’esplendor del passat s’ha perdut i tot sembla anunciar el final d’una època. Dos homes que de joves havien estat inseparables, es retroben després de 41 anys sense veure’s. Un d’ells ha passat un temps vivint a l’Extrem Orient, mentre que l’altre, no s’ha mogut de la seva propietat. Ambdós però, han viscut a l’espera d’aquest retrobament per tal de trobar la veritat d’un secret singular que s’interposa entre ells dos.

L’estrena d’aquesta peça, que va tenir lloc al Teatre Romea, va suposar el retorn als escenaris de l’actriu Rosa Novell, que malauradament no podrà continuar formant part de l’elenc per motius de salut. Per aquest motiu, l’acompanyant de Folk i Brau és Anna Barrachina.

En definitiva, “L’última trobada” és la història d’una amistat i la recerca de la veritat, amanit amb traïció, conspiració i un triangle amorós que involucra a tres amics. Un altre dels duels interpretatius de luxe que enguany conformen la temporada del CAET.

Switch to mobile version