Autor Política
14 Febrer 2015 a 15:30

Miquel Sàmper: “Hem de despertar la ciutat per generar indústria i, per tant, ocupació”

El candidat de CiU critica la mala gestió socialista dels polígons

Miquel Samper // Foto: Sergi Colomer

El candidat de CiU, Miquel Samper // Foto: Sergi Colomer

L’alcaldable de CiU a les properes eleccions municipals, Miquel Sàmper, va comparèixer ahir davant dels mitjans de comunicació per reivindicar la seva proposta de reindustrialització i reactivació per a Terrassa enfront de la mala gestió de l’Ajuntament socialista respecte, entre d’altres, l’activitat generada als polígons industrials de la ciutat.

Miquel Sàmper va afirmar que “l’Ajuntament va tard. Volem posar de manifest la mala gestió del govern actual, tot i que no volem criticar més, però és la realitat. Proposem fer de Terrassa una ciutat atractiva per als inversors, necessitem fer-la competitiva per crear llocs de treball; la nostra màxima preocupació”.

Com a exemple, Sàmper va incidir en el l’àmbit dels polígons industrials, un dels eixos principals de la campanya “Sàmper Terrassa” que vol la concreció i implementació d’un model de gestió per als polígons per atraure nova inversió i per donar suport al teixit empresarial cada cop menor. “Dels 18 solars industrials existents a Terrassa només 7 estan en venda; però el preu d’aquests és molt superior a l’oferta del mercat, això suposa que els empresaris no vulguin invertir-hi”, va dir. A més, Sàmper va recalcar que “si una empresa es volgués instal·lar amb una certa immediatesa, no pot perquè el terreny industrial existent és insuficient. El cost del solar i el cost de construir una nau no és competitiu”.

La candidatura considera que s’ha de realitzar una bona gestió del sòl industrial per ser competitius i crear llocs de treball. En aquest sentit, Sàmper va lamentar que “un valor del m2 del sòl per sobre dels 200 euros, fa a dia d’avui que no es construeixi”.

La campanya “Sàmper Terrassa” considera que hi ha d’haver una oferta potent per generar indústria i per aconseguir que les gran empreses es fixin en el gran atractiu de Terrassa. “S’ha de dibuixar Terrassa com una ciutat atractiva; s’ha de despertar la ciutat per crear llocs de treball”, va assegurar el candidat convergent. La creació de solars industrials amb naus de grans metres quadrats és bàsic per ser competitius dins del sector. Tanmateix això generarà llocs de feina, el nostre màxim objectiu i aportarà benefici al conjunt de la ciutat.

“No es tracta simplement de desenvolupar nou sòl productiu, sinó que el desenvolupament d’aquest s’ha d’acompanyar inevitablement d’actuacions que aportin significativament en la seva qualitat i que permetin oferir a les activitats que hi ha instal·lades, i a les que tinguin la voluntat de fer-ho, aquell entorn que permeti incidir decisivament en la seva competitivitat”, va reblar el candidat Miquel Sàmper.

Switch to mobile version