Autor Política
21 Febrer 2015 a 15:30

Miquel Sàmper s’acosta als barris de Terrassa

CiU engega una acció participativa

Sàmper Barri per Barri // Imatge cedida per CiU Terrassa

Sàmper Barri per Barri // Imatge cedida per CiU Terrassa

Miquel Sàmper, candidat per Convergència i Unió a l’Alcaldia de Terrassa, i Mariona Vigués, portaveu del grup municipal a l’Ajuntament; van presentar ahir una acció de participació ciutadana anomenada Sàmper Barri per Barri, una acció de contacte i interacció directa, personal i en cada barri, del candidat a l’alcaldia, Miquel Sàmper, així com del seu equip, amb tota la ciutadania de Terrassa. “Sàmper Terrassa és la nostra acció de participació ciutadana a través d’un treball de proximitat des del territori“, afirma l’alcaldable.

Aquesta campanya té un doble objectiu: escoltar i recollir les preocupacions, problemes i interessos dels terrassencs, que puguin ser traduïts en una acció política favorable a la ciutat; i per una altra banda la voluntat del candidat i el seu equip de traslladar la proposta de ciutat que ofereixen a tots els ciutadans. Miquel Sàmper proposa “una Terrassa de futur que deixi enrere la crisi, que desperti d’aquesta letargia, i que sigui un referent de la nova Catalunya”.

Aquesta acció consistirà en visites directes als ciutadans, carrers i comerços dels barris de la vila, així com entrevistes a les associacions de veïns, ja que són la representació directa d’aquests. Es visitaran tots els barris dels sis districtes de la ciutat per tal de recollir aquelles idees, projectes i propostes que ofereixin els ciutadans, i així fer que el programa electoral sigui realista, factible i amb accions molt concretes.

Volem fer un programa i una campanya centrats exclusivament en la ciutat de Terrassa, és fonamental escoltar els nostres ciutadans”, va manifestar Sàmper, tot afegint que “són els terrassencs qui escolliran a les eleccions municipals quin model de gestió volen perquè Terrassa deixi enrere la crisi i pugui encarar un futur molt millor”.

Després de visitar alguns dels barris de la ciutat, la candidatura vol proposar i corroborar que “el nostre model de ciutat és el que els ciutadans requereixen per veure que la nostra Terrassa es desperta i es reactiva en tots els àmbits; des de la generació de feina fins a la reindustrialtzació i la viabilitat de disposar de nova empresa i d’un fort teixit comercial”.

Switch to mobile version