Autor Política
9 Febrer 2015 a 17:00

Podem Terrassa aposta per una llista electoral oberta i de la ciutadania

Garzón: “Podem vol dones que siguin l’avantguarda”

IV Assemblea de Podem Terrassa // Imatge del blog de Podem Terrassa

IV Assemblea de Podem Terrassa // Imatge del blog de Podem Terrassa

Podem Terrassa defensa que la llista per a les pròximes eleccions municipals sigui oberta i representativa de la ciutadania. Per això, a les negociacions amb la resta de formacions, Podem proposa fermament que l’alcaldable sigui una persona que no militi a cap partit, i que esculli 5 persones de la seva confiança. Els altres 21 candidats a regidors s’escollirien en unes primàries obertes a la ciutadania, prèvia inscripció, i a les quals s’hi podran presentar tant militants dels partits que hi conflueixen, com ciutadans a títol individual. Els dirigents de Podem Terrassa han defensat la confluència com a una forma de poder influir i tenir informació directa del govern municipal.

A la IV Assemblea de Podem Terrassa, celebrada dissabte al Centre Cívic Alcalde Morera, el secretari general, Aníbal Garzón, va destacar que el partit “no té ni un duro i no ens fa vergonya reconèixer-ho, a diferència dels partits de la casta”. En els pròxims mesos hi haurà un projecte en l’àmbit nacional per finançar el Cercle.

Garzón també ha insistit en la necessitat de la igualtat de gènere, una qüestió encara no resolta i que per Podem Terrassa és un dels eixos més importants. Per això, hi ha un grup que treballa en l’organització del 8 de Març. El secretari general ha declarat que Podemno vol ‘donetes’ al Govern, com fa la dreta, sinó dones que siguin l’avantguarda”.

Pel que fa a les xarxes socials, bàsiques en el funcionament de Podem, s’ha presentat a l’Assemblea aquest web-blog,  creat aquest mateix mes, on es donaran a conèixer totes les activitats del Cercle. A la imatge del blog, s’ha primat que la visió sigui senzilla des de telèfons mòbils i tauletes; la intenció és que en el futur contingui un espai especial dedicat als mitjans de comunicació. També s’ha anunciat la pròxima obertura d’un canal propi a Instagram, per primar les imatges. En general, a totes les xarxes hi haurà més vigilància per evitar publicacions o comentaris que no compleixin les normes ètiques.

Switch to mobile version