Autor Esports
2 Febrer 2015 a 11:00

Torna la Yellow Cup de tennis per cadets a les instal·lacions de l’Atlètic

La competició forma part del Campionat d’Espanya

atletic terrassa tennis

Instal·lacions de l’Atlètic Terrassa // Imatge cedida per l’Atlètic Terrassa

La quarta edició de la Yellow Cup, el torneig de tennis d’equips cadets de la Real Federació Espanyola de Tennis (RFET) que organitza l’Atlètic Terrassa, es disputarà aquest any entre el 29 de juny i el 5 de juliol, i en ell es podrà gaudir del gran nivell tennístic de les futures estrelles d’aquest esport.

El torneig tornarà a ser aquesta temporada Campionat d’Espanya per equips cadets com l’any passat, quan 54 equips entre masculins i femenins van jugar l’estrena del torneig com a oficial de la RFET. El torneig el va guanyar en 2014 el Club Tennis La Salut en categoria masculina i el Tenispain de Madrid en l’apartat femení.

Switch to mobile version