Autor Societat
3 Febrer 2015 a 17:30

Una tenda per a ciclistes pateix un robatori

El cablejat d’una vivenda pateix un petit incendi

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

Aquesta matinada la Policia Municipal de Terrassa s’ha personat en un establiment de venda d’articles per a ciclistes de la carretera de Rellinars per un robatori. Els lladres han trencat el vidre de l’aparador i s’han endut una bicicleta i diversos articles esportius que estaven exposats a l’aparador. L’alerta va arribar mitjançant una trucada d’un particular que ha vist la trencadissa de l’aparador. L’empresa d’alarmes de la botiga, per la seva part, no té constància que l’alarma s’activés en el moment de tancar l’establiment.

Per altra banda, un edifici del carrer de Matadepera ha patit un petit incendi en el cablejat elèctric que s’estèn per la seva façana. S’hi han presentat una unitat de Mossos i una altra de Bombers, a més de la Policia Municipal. Després d’apagar el foc, han comprovat que es tractava del cablejat de l’habitatge, i que s’ha quedat sense llum a causa de l’incendi. S’ha donat avís a Fecsa-Endesa.

Switch to mobile version