Autor Voleibol
10 Febrer 2015 a 17:00

Victòria del CV Terrassa femení a Blanes per 1-3

Les de Terrassa van mostrar un nivell de joc inferior a l’habitual

El CV Terrassa va batre el Blanes a domicili

El CV Terrassa va batre el Blanes a domicili // Imatge d’arxiu cedida pel Club Voleibol Terrassa

CV Blanes 1 – CV Terrassa 3

Les noies del CV Terrassa van derrotar aquest cap de setmana al Blanes per un set a tres. Les egarenques van competir per sota del nivell de joc que han mostrat en el decurs de la temporada, però la fluixa defensa de les jugadores del Blanes va decantar la balança pel conjunt dirigit per Alex Portero, que va substituir Xavi Dobón a la banqueta visitant.

El CV Terrassa va imposar-se en els dos primers sets per 22-25 gràcies a la regularitat i l’eficàcia en els serveis, malgrat el joc poc precís mostrat tant en atac com en defensa. El tercer període va ser pel conjunt local, que va saber plasmar la seva veterania i aprofitar la manca d’organització en pista de les terrassenques.

En l’últim set, les jugadores del CV Terrassa van millorar en defensa, molt més estructurada, i també en atac, més definitiu i efectiu. A més a més, Naiara Hidalgo va mostrar molta efectivitat en el servei i, finalment, les egarenques van acabar enduent-se el tercer i definitiu període per 17 a 25.

En la propera jornada, que tindrà lloc d’aquí dues setmanes, l’equip femení del CV Terrassa visitarà el pavelló del DSB Colegio Alemán Barcelona.

Switch to mobile version