Autor Cinema, teatre i televisió
2 Març 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 2 i dimarts 3 de març

Casados a primera vista

Casados a primera vista

Dilluns

La Sexta

A les 22:30h cine amb Furia de titanes

Estrenada l’any 2010 sota la direcció de Louis Leterrier i amb la interpretació de Sam Worthington, Mads Mikkelsen, Liam Neeson i Ralph Fiennes

En aquest remake de la pel·lícula dels anys 80, el mite del jove Perseo pren vida, i narra com el fill de Zeus i una mortal, criat com un home, s’enfronta a la seva destinació anant rere de diverses poderoses i aterridors criatures, amb l’esperança de salvar la vida de la princesa Andrómeda.

Antena 3

A les 21:45h Yon González i Blanco Romero visitaran El Hormiguero

Els protagonistes de la nova sèrie de misteri d’Antena 3 aniran al plató de Pablo Motos per comentar algunes anècdotes de les gravacions i de la sèrie.

A les 22:40h Casados a primera vista

Nou reality game on vuit persones es casen en base el resultat d’un test de compatibilitat. La unió es realitza sense que la parella s’hagi conegut anteriorment i després de la cerimònia conviuen durant un mes per saber si sorgirà l’amor, l’atracció o res.

La 2

A les 22:00h cine amb Sarajevo: el atentado

Estrenada l’any 2014 sota la direcció de Andreas Prochaska i amb la interpretació de Mateusz Dopieralsku i Heino Ferch

L’arxiduc Francisco Fernando i la seva esposa Sophie són assassinats mentre passegen amb cotxe pels carrers de Sarajevo. Un mes després, l’atemptat suposarà l’inici de la Primera Guerra Mundial.

Telecinco

A les 22:30h s’estrena Los nuestros

Minisèrie de 3 episodis dirigida per Salvador Calvo i protagonitzada per Hugo Silva, Blanca Suárez i Álvaro Cervantes

Relata la missió de rescat d’una unitat d’èlit de l’exèrcit espanyol a Mali: el segrest de dos nens, fills d’un enginyer espanyol, a mans d’una organització yihadista obligarà al Govern d’Espanya a posar en marxa una arriscada operació de rescat a terra hostil.

——————————————–

Dimarts

La Sexta

A les 22:30h cine amb La sombra del reino

Estrenada l’any 2007 sota la direcció de Peter Berg i amb la interpretació de Jamie Foxx, Jennifer Garner i Jason Bateman

A Ronald Fleury, un intel·ligent agent especial del Govern, li encarreguen una important missió: organitzar un equip d’elit que haurà de desplaçar-se a Riad per capturar al cervell d’un atemptat terrorista que li va costar la vida a diversos compatriotes.

Antena 3

A les 21:45h Blanca Suárez i Julián López aniran a El Hormiguero

Els actors visitaran el plató de Pablo Motos per parlar de la seva nova pel·lícula Perdiendo el norte

TVE

A les 22:15h cine amb Enemigo a las puertas

Estrenada l’any 2000 sota la direcció de Jean-Jacques Annaud i amb la interpretació de Jude Law, Ed Harris, Rachel Weisz i Bob Hoskins

En plena confragació mundial, els exèrcits rus i alemany lliuren una batalla decisiva per la ciutat d’Stalingrat. El franctirador rus Vassili Zaitsev mata alemanys amb una efectivitat implacable. L’oficial encarregat de la propaganda soviètica, Danilov, s’adona del valor d’aquest antic camperol per convertir-ho en un heroi nacional. No obstant això, tots dos s’enamoren de Tania, una de les moltes soldats russes a la zona, la qual cosa provocarà la gelosia de Danilov.

La 2

A les 22:00h cine amb Mataharis

Estrenada l’any 2007 sota la direcció de Icíar Bollaín i amb la interpretació de Najwa Nimri i Tristan Ulloa

Carmen, Inés i Eva són tres detectius privades, però en comptes de portar barret i pistola, fan la compra, canvien bolquers i tracten de mantenir una parella. Mentre intenten desvetllar secrets aliens, descobriran que hi ha mentides pròpies que no han sabut veure i veritats que és millor no revelar.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version