Autor Cultura
19 Març 2015 a 12:00

Arriba la segona edició del Micro Arts Terrassa

Inclou dos avançaments del Festival TNT 2015

"Susurrando a los caballos" serà un dels avançaments del Festival TNT d'enguany que es podrà veure al MART II

“Susurrando a los caballos” serà un dels avançaments del Festival TNT d’enguany que es podrà veure al MART II // Imatge cedida pel CAET

El proper dissabte 28 de març a les 21.00h al Teatre Alegria, es celebrarà el MART II, la segona edició del Micro Arts Terrassa. El projecte del CAET – Centre d’Arts Escèniques de Terrassa, que pretén incentivar la creativitat i la creació escènica local.

Enguany, es presentaran diverses peces curtes, d’entre 10 i 15 minuts de treballs que es troben en procés de creació, així com els resultats del taller que durant aquella setmana haurà impartit a Terrassa el creador David Espinosa.

D’entre les micropeces que es podran veure al MART II, n’hi ha dues que són un avançament del que es podrà veure al Festival TNT 2015, coproducció del mateix Festival. D’aquesta manera, els assistents al MART II podran veure una mostra dels treballs en procés de “Susurrando a los caballos”, de la companyia Los Moñekos, formada per Sarah Anglada, Miquel Fiol i Maura Paganini, i de “El otro”, de Romain Chat i Quim Vilagran.

A més, també es podrà veure el work in progress de l’espectacle “Pell a pell” de la terrassenca Sandra Ballbè, així com les petites càpsules de teatre d’objectes resultants del taller impartit per David Espinosa, “La Creació Microbiòtica”.

Amb aquesta iniciativa, el CAET ofereix un fantàstic tastet de diverses formes de creació escènica de petit format, en una sola i única nit a Terrassa.

Switch to mobile version