Autor Política
7 Març 2015 a 14:30

Ballart amplia el termini per recollir idees pel programa electoral

Ja s’han recollit més d’un miler de propostes

jordi ballart

Jordi Ballart, alcalde de Terrassa // Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa

La candidatura de Jordi Ballart ha decidit ampliar el termini per recollir idees per al programa electoral. La campanya, posada en marxa a principis de febrer, ha rebut més d’un miler de propostes i idees per a millorar la ciutat de Terrassa. Les propostes recollides tenen a veure amb diferents àmbits, com l’urbanisme, el manteniment urbà, els serveis municipals, el comerç, la joventut, la infància, la gent gran i l’oci, entre d’altres.

El PSC de Terrassa ha valorat de forma molt positiva l’acollida que ha tingut aquesta campanya entre la ciutadania. Xavier Cardona, responsable de la campanya electoral, ha expressat que “el nostre procés participatiu ha calat entre els ciutadans i ciutadanes de Terrassa, molts ens han donat la seva opinió sobre el què creuen que podria millorar la ciutat i també les seves inquietuds de cara al futur”. Cardona va afegir que “són propostes que contestarem una per una i incorporarem al debat del programa, obert a tota la ciutat” i que “la gent està sent molt generosa i és nota que una bona part de la ciutadania està implicada en la millora de Terrassa, es preocupen pel seu carrer, pel seu barri i pels seus conciutadans. El ritme de recollida és molt positiu, per això hem volgut ampliar el procés”.

Aquelles persones que ho desitgin poden fer arribar les seves propostes a la candidatura de Jordi Ballart sota el lema “I tu? Com vols que sigui Terrassa?” a través la nova pàgina web ballart2015.cat, trucant al telèfon 93 780 10 00, mitjançant el correu electrònic ballart2015@gmail.com, el whatsapp 620 72 78 89 o a través del twitter i facebook. Les propostes o projectes que els ciutadans proposin s’incorporaran als debats dels diferents grups de discussió del programa electoral, on s’analitzaran i es valorarà si es poden dur a la pràctica.

El PSC de Terrassa ha portat el procés participatiu al carrer perquè segons Cardona, “no n’hi ha prou amb obrir una web, sinó que el que cal és anar buscar personalment els ciutadans i ciutadanes”. Els socialistes han visitat tots els barris de la ciutat i, gràcies a la quarantena de voluntaris i voluntàries que s’han apuntat a la campanya, han muntat més d’una trentena de parades informatives, en les que també s’han recollit propostes de la ciutadania.

Switch to mobile version