Autor Triatló - Duatló
4 març 2015 a 15:30

Bona actuació dels triatletes del CN Terrassa a Castellcir i a l’Ametlla

0 Flares 0 Flares ×

Les dues competicions es van celebrar el cap de setmana

Jan Margarit // Imatge cedida pel CN Terrassa

 El triatleta egarenc no es baixa del podi en cap de les seves participacions, tampoc aquest cap de setmana, en el qual  va arribar en segon lloc al III Duatló de Muntanya de Castellcir. El triatleta del Club Natació Terrassa Cicles Morenito Jan Margarit va aconseguir una magnífica segona posició en el duatló disputat diumenge a Castellcir sobre unes distàncies de 6 quilòmetres de cursa a peu, 21 quilòmetres en bicicleta de muntanya i 2 quilòmetres més finals de cursa a peu.

Margarit va aturar el crono en 1h36’54”, a poc d’un minut i mig del guanyador, Anibal Fidalgo de Club Medina Triatló, que va establir un temps d’1h35’18”.

En l’apartat femení, la victòria va correspondre a Isabel Gandia de CE Sistrells, amb una marca de 2h10’39″.

L’altra triatleta del CNT que competia aquest cap de setmana, en Jordi Muela, va quedar tretzè en el III Duatló de L’Ametlla del Vallès. El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito va aconseguir la tretzena posició en el duatló de L’Ametlla del Vallès que va celebrar-se dissabte passat. La competició va constar de 5 quilòmetres de cursa a peu, 24 quilòmetres de ciclisme i 2 quilòmetres més de cursa a peu.

Muela va aturar el crono en 1h04’27”, en una prova en què va imposar-se Joan Ruvierta del CN Vic-ETB, amb un registre d’1h02’12”. En l’apartat femení, Marta Sánchez, també del CN Vic-ETB, va vèncer amb un temps 1h13’38”.

El Natació va comptar amb dos representants més en aquesta cursa, Jordi Fabra, que va ocupar el lloc 34 amb 1h07’15”, i Daniel Ratera, que va ser 79è amb una marca d’1h10’42”.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×